Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس مرکز فناوری اطلاعات، آمار و محاسبات سازمان تامین اجتماعی با اشاره به اجرای طرح نسخه الکترونیک در مراکز درمانی ملکی و غیرملکی این سازمان گفت: تا امروز بیش از ۱۸۰ میلیون نسخه الکترونیک در مراکز ملکی و غیرملکی تولید شده است.

به گزارش ایسنا، علی اکبر ربیع زاده با اشاره به مهمترین اقدامات صورت گرفته در زمینه غیرحضوری شدن خدمات بیمه ای سازمان تامین اجتماعی اظهار کرد: یکی از اقدامات مهم استعلام غیرحضوری استحقاق درمان بیمه شدگان بود و از این طریق ۳۹ میلیون مراجعه به شعب را با استحقاق سنجی غیرحضوری و همچنین عدم نیاز به حضور برای تمدید اعتبار منتفی کردیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: به این ترتیب از چندماه گذشته تا کنون، بیمه شدگان از طریق شش روش اعلام شده این امکان را دارند که در هر ساعت از شبانه روز استحقاق درمان خود را استعلام کرده و از خدمات درمانی به نحو شایسته برخوردار شوند.

رئیس مرکز فناوری اطلاعات، آمار و محاسبات سازمان تامین اجتماعی با بیان اینکه پیرو این اقدام، تلاش شد در قالب طرح ۳۰۷۰ سرویس های خدمات غیرحضوری سازمان را راه اندازی کنیم گفت: قرار ما این بود که ۳۰ سرویس غیرحضوری راه اندازی شود تا ۷۰ میلیون از ۹۶ میلیون مراجعه به شعب کاهش یابد. اولین سرویس مربوط به دریافت غیرحضوری کمک هزینه ازدواج بود و تا امروز بیش از ۵۲ هزار نفر توانسته اند از آن استفاده کنند.

ربیع زاده ادامه داد: در مجموع در سال گذشته ۶۶ میلیون سرویس غیرحضوری به مخاطبان ارائه داده ایم. از میان این سرویس، ۱۱ سرویس مربوط به کارفرمایان، ۹ سرویس متعلق به بیمه شدگان بود و تعدادی سرویس هم مربوط به نامنویسی و مستمری ها بود. به عنوان مثال سرویس هدیه ازدواج کاملا هوشمند است و به محض اینکه بیمه شده ای ازدواج و اطلاعاتش در سامانه ثبت احوال ثبت شود در صورت واجد شرایط بودن، اگر موبایل و شماره حسابش در سامانه ما ثبت شده باشد پیامکی به صورت خودکاری برایش ارسال می شود که مشمول دریافت این هدیه است و پول به حسابش واریز و پیام تبریکی هم برایش ارسال می شود.

وی با بیان اینکه 1.5 میلیون ابلاغ الکترونیکی برای کارفرمایان صادر شده است گفت: همچنین ۲۲۵ میلیون مفاصاحساب برای کارفرمایان صادر شده است. نامنویسی غیرحضوری افراد تبعی بیمه شده نیز برای بیش از ۱۸۷ هزار نفر انجام شده است. قطعا بابت تک تک این سرویس ها، مردم ناچار بودند چند مرتبه به شعب مراجعه کنند که اکنون دیگر نیازی به آن نیست.

ربیع زاده افزود: انعقاد قرارداد بیمه اختیاری برای بیش از ۱۴۳ هزار نفر از دی ماه سال گذشته تا کنون به صورت الکترونیکی انجام شده  و انعقاد قرارداد بیمه مشاغل آزاد نیز بیش از ۲۹۹ هزار مورد بوده است.  پیش از این میزان انعقاد قرارداد مشاغل آزاد سالانه زیر ۱۲۰ هزار مورد بوده و نشان دهنده استقبال از این سرویس است که این میزان طی کمتر از شش ماه بیش از سه برابر شده است.

رئیس مرکز فناوری اطلاعات، آمار و محاسبات سازمان تامین اجتماعی با بیان اینکه یکی دیگر از مزیت های طرح ۳۰۷۰ پرداخت برخط حق بیمه بیمه شدگان خاص و کارفرمایان بوده است گفت: در سنوات قبل اگر حق بیمه را در بانک های عامل می پرداختید باید ۴۸ تا ۷۲ ساعت منتظر می ماندید تا وصولی از بانک به سازمان برسد و ما خدمت ارائه بدهیم،  اما با سرویس غیرحضوری، به محض وصول حق بیمه و تاییدیه بانک، سرویس مورد نظر به صورت برخط فعال می شود و می توانید از آن استفاده کنید.

وی به اخذ تعهدنامه فرزندان اناث نیز اشاره کرد و گفت: قبلا اگر بیمه شده ای فرزند دختر بالای ۱۸ سال داشت باید شش ماه یکبار با شناسنامه به شعب مراجعه می کرد و اگر دختر ازدواج نکرده بود و اشتغال به کار نداشت مستمری برقرار می شد، اما عملا این مراجعه حضوری نیز به صفر رسید و ما ۲۵۰ هزار مراجعه را کاهش دادیم و اخذ تعهدنامه عدم اشتغال فرزندان دختر را به شکل غیرحصوری عملیاتی کردیم.

ربیع زاده ادامه داد: یکی از کارهای مهم دیگر، پرداخت غیرحضوری حق بیمه کسری از ماه بود. در سنوات گذشته فرد متقاضی اگر بیمه کاملی برایش در هرماه از سوی کارفرما رد نشده بود و قراردادهای پاره وقت داشته مانند برخی معلمان و منشی ها، می توانست پس از شش ماه اول، تا آبان و آذرماه آن سال درخواست خود را ثبت کند تا اگر شرایط داشت به او مهلت داده شود که حق بیمه کسری از ماه خود را بپردازد و سوابقش را تکمیل کند. اکنون طی کل این فرایند به شکل غیرحضوری فراهم شده و بیمه شده می تواند درخواست سوابق پرداخت کسری از ماه را در سامانه ثبت کند.

رئیس مرکز فناوری اطلاعات، آمار و محاسبات سازمان تامین اجتماعی با بیان اینکه اکنون ابلاغ احکام مطالباتی، اخطاریه، اعتراضیه، صورتحساب را در سایت کارفرمایان داریم گفت: مشاهده ریز محاسبات کارفرمایان امکان پذیر شده و کارفرما می داند که بدهی ابلاغ شده بابت چه مواردی هست که هم امکان پرداخت آنلاین آن را دارد و هم اگر اعتراض داشت می توانند اعتراض خود را ثبت کند.

وی ادامه داد: یک سرویس جذاب دیگر طرح ۳۰۷۰،  احتساب سوابق دوران سربازی است. قبلا اگر فرد می خواست سابقه خدمت سربازی اش را بخرد باید به شعبه می رفت، شعبه کارت پایان خدمت را می گرفت و استعلام می کرد که باید لیست حق بیمه تاریخ درخواست به شعبه وصول و عملیات محاسبه انجام می شد. اگر پرداخت ها، تاخیر داشت کل تقسیط نامه باطل می شد و فرد باید مجدد به شعبه می آمد و درخواست جدید می داد. اما در سرویس هوشمند کل این فرایند در  سامانه انجام می شود. ما اطلاعات لازم را از سازمان نظام وظیفه گرفته ایم و همانجا امکان انتخاب برای پرداخت نقدی یا اقساط بسته به شرایط وجود دارد و به محض وصولی سوابق در سامانه می نشیند.

ربیع زاده با اشاره به اینکه از ابتدای اسفند ۹۹ طرح حذف دفترچه های بیمه درمان نیز کلید خورد گفت:  همزمان با طرح ۳۰۷۰ پروژه نسخه الکترونیک را هم طراحی و از دی ماه ۹۷ نسخه الکترونیک را در مراکز ملکی درمان راه اندازی کردیم و در مراکز ملکی نیازی به ارائه دفترچه بیمه نبود و دریافت خدمات با ارائه کد ملی امکان پذیر بود. در سال گذشته یکی از اولویت های جدی ما اجرای نسخه الکترونیک در مراکز درمانی غیرملکی نیز بود که با همت جمعی همکاران انجام شد و از سال ۹۷ تا امروز ۶۱ میلیون نسخه الکترونیک تولید شده و به معنای این است که ۶۱ میلیون برگ دفترچه کمتر استفاده شده است و مدیریت هوشمندانه ای در منابع و مصارف سازمان انجام شده است.

رئیس مرکز فناوری اطلاعات، آمار و محاسبات سازمان تامین اجتماعی افزود: از ابتدای سال ۹۹ تا کنون ۴۷ میلیون نسخه تولید شده و شتاب توسعه نسخه الکترونیک را نشان می دهد. بیش از ۱۹ هزار پزشک طرف قرارداد در سازمان داریم که ۹۴ درصدشان از نسخه الکترونیک استفاده می کنند. حدود ۵۳ هزار پزشک غیرطرف قراداد فعال در سامانه و بیش از ۱۱ هزار داروخانه فعال داریم. بیش از ۷۰۰۰ مرکز پاراکلینیک نیز در زمینه نسخه الکترونیک فعال هستند.

به گفته وی مجموع نسخه پیچی الکترونیک در داورخانه ها و مراکز پاراکلینیکی بیش از ۱۸ میلیون نسخه بوده و موید آن است که در این طرح هم به عنوان پیشتاز در سازمان های بیمه گر خدماتی ارائه داده ایم. هرچند باید عذرخواهی کنیم که گاهی به علت نقایص و مشکل در زیرساخت، این سیستم ها دچار اختلال شده و ناخشنودی برخی مخاطبان را فراهم کره است.

ربیع زاده آماری از جامعه مخاطبان نیز ارائه داد و گفت: بیش از ۱۴ میلیون بیمه شده اصلی، ۲۲ میلیون بیمه شده تبعی، بیش از ۱۰ میلیون بیه شده اجباری، بیش از ۴ میلیون  و ۱۰۰ هزار نفر بیمه شده خاص، ۲۱۲ هزار مقرری بگیر بیمه بیکاری، ۱۵۸ هزار بیمه شده توافقی،  ۴۲ هزار بیمه شده از قشر باربران، ۱۴۲ هزار کارفرمایان کارگاههای صنفی، ۲۷۲ هزار نفر بیمه شده بافندگان، ۷۲۳ هزار بیمه شده اختیاری، ۸۳۵ هزار بیمه شده کارگر ساختمانی، ۸۹۳ هزار بیمه شده رانندگان، یک میلیون و ۱۸۶ هزار بیمه شده حر ف و مشاغل آزاد داریم.

وی ادامه داد: ماهانه بیش از یک میلیون و ۱۰۰ هزار لیست اینترنتی دریافت می‌کنیم و این تعداد مراجعه به شعب کاهش یافته است. سال گذشته بیش از ۲۷ هزار حادثه ناشی از کار و بیش از ۱۱هزار هزینه سفر بیمار بابت اقدامات درمانی داشتیم، بیش از ۶۷۱ غرامت مقطوع به نقص عضو، ۶۲۱ هزار غرامت ایام بیماری، ۱۹۲ هزار کمک هزینه ایام بارداری، ۷۵ هزار کمک هزینه ازدواج ، ۶۹ هزار کمک هزینه کفن و دفن و بیش از ۲۹۱ هزار کمک هزینه اروتز و پروتز پرداخت کرده ایم.

رئیس مرکز فناوری اطلاعات، آمار و محاسبات سازمان تامین اجتماعی در پاسخ به پرسش هایی پیرامون قطعی و کندی سامانه خدمات غیرحضوری گفت: ما به صورت شبانه روزی سامانه را مانیتوریگ و پایش می کنیم و تیم عملیاتی مستمرا رصد می کنند. اگر به واسطه موضوعات غیرمترقبه سرویسی از دسترس خارج شود با کمی صبوری ظرف چند دقیقه مجددا در دسترس قرار می گیرد. اگر هم مشکل خاصی داشتید از طریق ۱۴۲۰ اقدام کنید.

به گفته ربیع زاده طبق آخرین آمار از سامانه غیرحضوری تا هفت تیرماه ۶۶ میلیون و ۴۵۵ هزار و ۷۸۲ سرویس را غیرحضوری ارائه داده ایم گفت: علی رغم اینکه هنوز یک سال از اجرای طرح نگذشته توانسته ایم نزدیک به ۷۰ میلیون مراجعه را کاهش دهیم. صادقانه بابت قطعی ها و کندی هایی که گاهی درسامانه ها پیش می آید از همه مخاطبان عذرخواهی می‌کنم. همه تلاش ما این است که این نواقص را به حداقل برسانیم. ماه گذشته قطعی ها با کاهش قابل ملاحظه ای روبه رو بوده است. اکنون با قطعی گسترده برق همه ما با چالش هایی مواجه شدیم و ما هم مستثنی نبودبم. اما تلاش می کنیم کندی ها و قطعی ها را به حداقل برسانیم.

وی درباره اتصال با بیمه های تکمیلی و عدم نیاز به ارائه کاغذ برای دریافت خدمات گفت: نسخه الکترونیک یک پروژه کلان است و اینکه توانسته ایم با کمک همکاران و وزارت بهداشت و نهادهای دخیل کار را عملیاتی کنیم نشان میدهد که این کار هم شدنی است. توافقات خوبی را با بیمه های تکمیلی انجام داده ایم و این همگرایی وجود دارد که کار را به این نقطه مطلوب برسانیم، اما اینکه تاریخ دقیق اعلام کنیم دور از ذهن است. این موضوع هم جزو برنامه های ماست که موضوع بیمه های تکمیلی را تعیین تکلیف کنیم، این اتفاق خواهد افتاد اما اعلام بازه زمانی برای آن، زود است.

رئیس مرکز فناوری اطلاعات، آمار و محاسبات سازمان تامین اجتماعی درباره حذف نسخ کاغذی نیز گفت: در تلاشیم ظرف چندماه آینده همین میزان از نسخه نویسی کاغذی هم به صفر برسد. نسخه آفلاین نسخه نویسی الکترونیک را نیز به زودی به پزشکان ارائه می دهیم که آن هم کمک می کند میزان نسخه نویسی کاغذی به صفر برسد.

به گفته وی تا امروز بیش از ۱۸۰ میلیون نسخه الکترونیک در مراکز ملکی و غیرملکی تولید شده است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: طرح 3070 خدمات غیرحضوری تامین اجتماعی هدیه ازدواج تامین اجتماعی رئیس مرکز فناوری اطلاعات نسخه الکترونیک در مراکز هزار کمک هزینه مراکز ملکی هزار بیمه شده میلیون نسخه کسری از ماه بیمه شدگان تولید شده ربیع زاده سال گذشته تا امروز داده ایم هزار نفر انجام شد طرح ۳۰۷۰ حق بیمه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۵۰۰۲۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برخورداری ۶۲۵ زوج نابارور استان مرکزی از خدمات بیمه سلامت

بابک بوالحسنی سرپرست اداره‌کل بیمه سلامت استان مرکزی گفت: تمام خدمات سرپایی و بستری زوج‌های نابارور در دولت سیزدهم تحت پوشش بیمه سلامت قرار گرفته که این امر اتفاق بزرگی است.

وی بیان کرد: آزمایش ژنتیک و خدمات درمانی زوج‌های نابارور در دولت سیزدهم به ارایه ۵۷ خدمت آزمایشگاهی، ۵۶ قلم داروی تخصصی و ۲۰ عمل جراحی ناباروری با پوشش ۹۰ درصد در بخش دولتی رسیده است.

سرپرست اداره‌کل بیمه سلامت استان مرکزی ادامه داد: محدودیت‌هایی پیش از این برای مراجعه به آزمایشگاه‌ها برای زوج‌های نابارور بود که این محدودیت‌ها نیز برداشته شده است.

بوالحسنی اظهار کرد: بحث غربالگری و آزمایشات این بخش نیز در تعهد درآمده و کسانیکه که ناباروی آنها مشخص شد، می‌توانند این آزمایشات را انجام دهند.

وی یادآور شد: سه میلیارد و ۳۶۱ میلیون ریال در سال ۱۴۰۰ و ۱۵ میلیارد و ۸۶۰ میلیون ریال در ۱۰ ماه سال گذشته برای انجام آزمایشات مختلف این بیمه شدگان هزینه شده است.

سرپرست اداره‌کل بیمه سلامت استان مرکزی اضافه کرد: اجرای طرح دارویار و افزایش پوشش تعهدات بیمه اقلام دارویی از دیگر توفیقات دولت سیزدهم است که از تیرماه سال ۱۴۰۱ کلید خورد و هدف آن بود تا یارانه دارو به صورت مستقیم به بیمه‌شدگان پرداخت شود و این یارانه به شرکت‌های دارویی و وارد کننده پرداخت نشود.

بوالحسنی عنوان کرد: این طرح دولت نقش موثری در مبارزه با قاچاق دارو دارد و باعث می‌شود تا پرداختی از جیب بیمه‌شدگان کاهش یابد.

وی گفت: ۶۱۰ میلیارد ریال در سال ۱۴۰۱ و یک‌هزار و ۱۰۷ میلیارد ریال در ۹ ماه سال گذشته در راستای اجرای این طرح در استان مرکزی پرداخت شد.

سرپرست اداره‌کل بیمه سلامت استان مرکزی افزود: بیمه شده با اجرای این طرح هزینه کمتری برای فرانشیز پرداخت می‌کند و بیمه سلامت هم سهم خود را به داروخانه‌ها و مراکز دولتی پرداخت می‌کند.

بوالحسنی تاکید کرد: پوشش بیمه مادران باردار، شیرده و فرزندان تا سن هفت سال از دیگر طرح‌های خوب و در جریان است که مادران باردار فاقد بیمه تا پایان شیردهی و فرزندان آنها تا سن هفت سالگی به صورت رایگان تحت پوشش بیمه سلامت قرار می‌گیرند.

وی گفت: بر اساس ماده ۶ قانون حمایت از معلولان در آبان‌ماه سال ۹۹، تفاهم‌نامه‌ای بین سازمان بهزیستی و بیمه سلامت به منظور بهره‌مندی افراد دارای معلولیت تحت پوشش بهزیستی منعقد شد که بر اساس آن ۹ کد خدمتی در حوزه کار درمانی، گفتار درمانی، بینایی سنجی و شنوایی شناسی تحت پوشش بیمه سلامت قرار گرفت.

سرپرست اداره‌کل بیمه سلامت استان مرکزی ادامه داد: کد‌های خدمتی این طرح در دولت سیزدهم و در سال ۱۴۰۱ به ۵۹ کد رسید و در این سال، ۷۹ میلیارد ریال و در سال گذشته چهار هزار میلیارد و ۵۶۱ میلیون ریال هزینه شد.

بوالحسنی عنوان کرد: ۱۰۰ درصد تعرفه توانبخشی بیماران اوتیسم در بخش دولتی و ۸۰ درصد تعرفه در بخش خصوصی توسط بیمه سلامت پرداخت می‌شود.

باشگاه خبرنگاران جوان مرکزی اراک

دیگر خبرها

  • اسرار قانون کار؛ ۱۰ به اضافه یک راز که از کارگران پنهان می‌کنند
  • برخورداری ۶۲۵ زوج نابارور استان مرکزی از خدمات بیمه سلامت
  • واگذاری سرویس مدارس شیراز به شهرداری
  • سرویس استعلام آنلاین ملک در شهرداری‌های کلانشهرها راه‌اندازی می‌شود
  • ماجرای صف انتظار زوجین و تاخیر در پرداخت وام ازدواج پیگیری شد
  • واگذاری تمامی امور مرتبط با سرویس مدارس به شهرداری شیراز
  • مدیرکل بیمه سلامت آذربایجان‌غربی: مطالبات کلیه داروخانه‌ها پرداخت شد
  • جذب امریه سربازی در سازمان جهاد دانشگاهی خواجه نصیر
  • شیوه بیمه خودرو تغییر می‌کند
  • حذف شرط پرداخت عوارض آزادراه برای بیمه شخص ثالث